Nya utemöbler

Sommaren är verkligen här och det är så skönt! Midsommar var fantastiskt, vilken värme! Jag insåg dock när vi var hemma hos våra vänner och firade midsommar att vi verkligen behöver investera i nya utemöbler. De utemöbler som våra vänner hade var helt fantastiska! Jag frågade var de hade köpt dem och de berättade om en möbelbutik på nätet som säljer jättefina möbler till riktigt bra priser, men jag hade aldrig hört talas om den. När jag kom hem surfade jag in på wegot.se och blev superförvånad - så mycket fint de har!

Stort utbud

Jag har aldrig köpt möbler online, men jag tror att de nya utemöblerna faktiskt kommer att inhandlas på Wegot, de verkar superseriösa, hjälpsamma och så är de dessutom jättebra priser för vad man får. En riktig IKEA-konkurent förutspår jag!

Jag älskar rotting och på Wegot har jag fått syn på en massa fantastiska utemöbler i konstrotting. Tydligen ska det se ut och kännas som rotting, men vara mycket mer hållbart, vilken grej! Jag vill ha fina rottingfåtöljer på verandan för våra mysstunder och sedan ett större möblemang ute på gräsmattan där man kan sitta och grilla och umgås. Känner mig så förväntansfull!

Svårt att välja!

Nu är det bara den svåraste biten kvar och det är att bestämma sig för precis vilka utemöbler vi ska satsa på... jag som får sådan beslutsångest!

Har du handlat möbler online någon gång? Eller har du någon erfarenhet av webbutiken Wegot? TAcksam för all info jag kan få!

5 Jul 2016