Norge är riktigt vackert

Ett land som är trevligt att åka till och som det är nära till, det är Norge. Det är ett av våra grannländer och då det ligger så nära, så kan man faktiskt ta bilen dit. Det går så klart bra att även ta tåg, buss eller flyga. Något jag gillar att ha, det är skidsemester Norge. I Norge är det faktiskt riktigt bra skidåkning. Det är klart, det är ju många bra skidorter även i Sverige, men vill man ha lite variation är det inte fel att åka på skidsemester till Norge! Jag har två favoritställen och det är Trysil och Hemsedal.

Testa skidåkning i Norge

Om ni känner att ni fått ut det mesta av de skidorter vi har i Sverige, så rekommenderar jag er att testa skidsemester i Norge. Trysil ligger till exempel bara 30 minuter från Sälen! Så det är ju nära att åka över till vårt grannland! Ett av de allra bästa ställena att åka skidor är Hemsedal. Det är faktiskt ett av Nordens bästa skidområden. Jag rekommenderar er verkligen att testa detta!

Säsongen med skidåkning är från nu i november och sträcker sig ända till maj. Så det är läge at boka en skidsemester nu, om ni ska åka! Det är inte fel att se sig omkring och testa nya skidorter. Det tycker i alla fall jag. Sen är ju Norge som sagt nära, så det kan vara värt att åka dit för att ha en trevlig skidsemester. 

14 Nov 2018