En oväntad present!

Förra veckan fick jag en jättefin present från min man, det var ett snyggt armband i silver som jag verkligen gillade. Jag frågade givetvis varför han hade köpt det till mig och han svarade att alla kvinnor förtjänar en present ibland och att det inte var av någon särskild anledning förutom att han älskar mig. Jag blev allt lite röd om öronen och fick ett fånigt litet leende på läpparna. Nu gäller det att försöka återgälda den här fina gåvan på något sätt, jag har bestämt mig för att jag ska laga hans favoritmat till helgen och att vi ska gå på bio, precis som när vi var yngre och i början av vårt förhållande.

Nu vill jag ju ha fler smycken

Tänk att man kan få sån mersmak av ett enkelt silverarmband, nu vill jag se till att skaffa mig både ett halsband och ett par örhängen som matchar armbandet. Tur att det finns sidor som silversmycken.org där man kan köpa sig snygga silversmycken online, jag var inne där tidigare idag och kollade lite och jag misstänker att det var där han hade köpt det för jag såg ett precis likadant i deras webbshop. Det bådar gott för mina planer att utöka min samling av silversmycken.

Min mans favoritmat

Den maten han ska få i helgen är en fläskfilé som jag kör i ugnen. Jag brukar skära små skåror i den, ganska djupt, och trycka in vitlöksklyftor. Sen ska jag göra hasselbackspotatis och till detta blir det en god sallad, lite bröd och bearnaisesås. Jag hopps han blir glad.  

2 Jun 2017